Λίγα λογια για εμάς

Λίγα λογια για εμάς

about_fotinos


H Εύα, ταυτόχρονα με τις σπουδές της στα οικονομικά και τις μεταπτυχιακές της στην Ευρώπη, ενημερώνεται συνεχώς με σεμινάρια γύρω απο την φωτογραφία και το marketing κοινωνικών εκδηλώσεων.

abour_eva about_cameraΞεχωριστές φωτογραφίες, φωτογράφοι με παθος, δημιουργικοί, θετικοί άνθρωποι με δημιουργικό ταλέντο. Αυτοί είναι οι φωτογράφοι που αφήνουν το στίγμα τους στην σημερινή αγορά.

H ιστορία μας ξεκινά τον Μάιο του 1981 όπου ο Γιάννης Φωτεινός άνοιξε το πρώτο καλλιτεχνικό φωτογραφείο στο Παγκράτι με την ονομασία «Studio Γιάννης Φωτεινός».

Το πάθος και η τεχνογνωσία του τον ανέδειξαν πολύ γρήγορα στον χώρο της φωτογραφίας. Ήταν απο τους πρωτοπόρους που χρησιμοποίησαν Studio Flash στον χώρο του μυστηρίου και απο το 1986 οι afterday φωτογραφίες του χρωματίζουν τις αναμνήσεις πολλών νέων ζευγαριών. Εκτός απο την φωτογραφική κάλυψη μυστηρίων, ασχολείται πλέον και με φωτογραφήσεις μόδας και lifestyle.

Το 1986, η σύζυγός του Μαίρη έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές της στην δημοσιογραφία και το marketing, μπαίνει δυναμικά στον χώρο της φωτογραφίας .

Η αγάπη, το μεράκι και το πάθος για την φωτογραφία, έκαναν το ζευγάρι αγαπητό σε όσους το εμπιστεύτηκαν για την κάλυψη των σημαντικότερων στιγμών της ζωής τους.about_fot_mairi


Σήμερα… 22 χρόνια μετά η Εμμανουέλα και η Εύα αποτελούν την δεύτερη γενιά στην οικογενειακή αυτή επιχείρηση.    Μεγαλωμένες με πάθος για την φωτογραφία δίνουν φρέσκια πνοή και αντίληψη στην δουλειά μας.

about_girlsH Εμμανουέλα με πτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στην Βιολογία, παρακολουθεί συνεχώς σεμινάρια και συμμετέχει workshops σχετικά με την Φωτογραφία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Μία οικογένεια, μία φωτογραφική ιστορία....
about_emmanouela

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε


Θυμηθείτε! Περάστε καλά, να είστε ο εαυτός σας, απολαύστε το γεγονός
με τους αγαπημένους σας και αφήστε μας εμάς να αποθανατίσουμε τις στιγμές που θα κρατάτε για πάντα στην καρδιά σας!

  • Φωτογραφήσεις-βιντεοσκοπήσεις γάμων-βαφτίσεων
  • Φωτογραφήσεις προϊόντων και επιχειρήσεων
  • Φωτογραφήσεις μόδας και πορτραίτων
  • Ψηφιακό άλμπουμ

Πάντα χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας ώστε να προσφέρουμε ποιοτικό αποτέλεσμα στους φίλους μας που μας κάνουν την τιμή να μας επιλέξουν για να αποθανατίσουμε τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής τους.