Πρωτότυπες ιδέες για έναν ονειρικό γάμο και μια ξεχωριστή βάπτιση

27 Νοέ 2017

Σήμερα σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας ,πρωτότυπες ιδέες για να σχεδιάσετε τον δικό σας ονειρικό γάμο και την δική σας ξεχωριστή βάπτιση. Και επειδή θεωρώ ότι πρέπει πάντα να διατηρούμε την ιερότητα της στιγμής τα περισσότερα από αυτά ,που θα σας αναφέρω αφορούν το πριν και το μετά του μυστηρίου.
Για να εντυπωσιάσετε, γιατί η αρχή είναι το ήμισυ του παντός κάτι , που μπορείτε να κάνετε είναι, όταν κλείσετε την ημερομηνία του γάμου σας, να δημιουργείστε ένα φωτογραφικό «save the date» για να μην κανονίσουν οι καλεσμένοι σας κάποια άλλη υποχρέωση για τη συγκεκριμένη ημερομηνία .Δεσμεύστε τους με το να το στείλτε άμεσα μεσώ facebook ή viber.
Ωραία ιδέα είναι ,να δημιουργήσετε ένα φωτογραφικό προσκλητήριο γάμου, να εκτυπώσετε δηλαδή μια αγαπημένη φωτογραφία με το έτερο σας ήμισυ ή μια αγαπημένη φωτογραφία του μωρού σας αν πρόκειται για βάπτιση και να γράψετε σε κάποιο σημείο τα στοιχεία της πρόσκλησης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι καλεσμένοι σας δεν θα το πετάξουν, όπως τα περισσότερα προσκλητήρια που έχουν λάβει αλλά θα το φυλάξουν στο χρόνο. Ένα επίσης πρωτότυπο προσκλητήριο είναι να μοιράσετε ένα κλασσικό φιλμ- προσκλητήριο αντί για κάποιο φάκελο όπου ο καλεσμένος σας ,θα τραβάει την ταινία –φιλμ και θα αναγράφονται πάνω τα στοιχεία του μυστηρίου.
Μια ξεχωριστή ιδέα είναι ,να μοιράσετε φωτογραφικές μηχανές μιας χρήσεως σε όλα τα τραπέζια που θα βρίσκονται οι καλεσμένοι σας στη δεξίωση και μετά να εκτυπώσετε όλες τις φωτογραφίες ,ώστε να μπορείτε να έχετε στιγμές από τους φίλους για το πώς περάσαν την ημέρα εκείνη. Μια άλλη σκέψη για να προσδώσετε μια διαφορετικότητα είναι να αγοράσετε ή να νοικιάσετε από έναν φωτογράφο μια μηχανή polaroid,με πολλά φιλμ polaroid και φυσικά πολλές μπαταρίες και να δημιουργήσετε ένα όμορφο σκηνικό σε συνδυασμό με ένα χειροποίητο photobooth,όπου οι αγαπημένοι σας θα μπορέσουν να φωτογραφηθούν φορώντας ψεύτικα μουστάκια ,ψεύτικα γυαλιά και να κρατάνε κάρτες με αστεία μηνύματα. Τις φωτογραφίες αυτές οι φίλοι σας μπορούν να τις κρατήσουν ως μια ωραία ανάμνηση από το γάμο σας και κάποιες να σας τις κρεμάσουν με μανταλάκια σε ένα σχοινί που θα έχετε προνοήσει να βάλετε εσείς δίπλα από το χώρο φωτογράφισης. Μη ξεχάσετε να έχετε προμηθευτεί ωραία ξύλινα μανταλάκια ,όπως αυτά που άπλωνε η γιαγιά σας ,τα ρούχα.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να σας δώσω ακόμα ένα tip,να δημιουργήσετε ένα φωτογραφικό βιβλίο ευχών ,με φωτογραφίες από στιγμές σας από παλιά ,όπως για παράδειγμα από διακοπές ,από γενέθλια ή αν πρόκειται για βάπτιση από στιγμές που έχετε με το μωρό σας από το μαιευτήριο μέχρι και το πρώτο χρόνο της ζωής του. Αν το φωτογραφικό υλικό που έχετε από το προσωπικό σας αρχείο, δεν σας καλύπτει και θα θέλατε ένα πιο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, τότε καλό θα ήταν να απευθυνθείτε σε κάποιον επαγγελματία φωτογράφο να σας φωτογραφίσει εκείνος δημιουργώντας μια ιστορία και σχεδιάζοντας ένα ψηφιακό άλμπουμ, με κάποια κενά για να μπορούν οι φίλοι σας να γράψουν τις ευχές τους. Μη ξεχάσετε να προμηθευτείτε ένα ειδικό μαρκαδοράκι ανεξίτηλο και να τοποθετήσετε το βιβλίο ευχών σε ένα εμφανές σημείο για να το δουν όλοι σας οι καλεσμένοι.
Και για να κλείσει ωραία όλη αυτή η ανάμνηση του γάμου σας ή της βάπτισης σας, εκτυπώστε μια αγαπημένη φωτογραφία σας από την ημέρα εκείνη και στείλτε τη μερικές μέρες μετά, ως ευχαριστήρια κάρτα στους καλεσμένους σας, που σας έκαναν τη τιμή να βρίσκονται κοντά σας τη ξεχωριστή αυτή μέρα για εσάς. Το μόνο σίγουρο ότι θα το χαρούν πολύ και θα είναι κάτι που θα τους αιφνιδιάσει ευχάριστα.

Φωτεινές συμβουλές από την Εύα Φωτεινού

Αφήστε ένα σχόλιο!

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *