Πώς να επιλέξετε τον ιδανικό φωτογράφο για τον γάμο σας;

22 Νοέ 2017
 Πολλά από τα ζευγάρια που ετοιμάζονται να παντρευτούν θεωρούν  ότι η επιλογή του φωτογράφου είναι μια απλή υπόθεση.Χρειάζεται όμως μεγάλη προσοχή ,καθώς την ημέρα του γάμου τα συναισθήματα είναι έντονα και θα πρέπει να χτιστεί μια γερή βάση με τον φωτογράφο σας,για να βγεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.Και τώρα έρχεται το ερώτημα από τα ζευγάρια:»πώς θα είμαι σε θέση να καταλάβω αν αυτός είναι ο φωτογράφος που μου ταιριάζει?»
 Εδώ είναι που πρέπει να σκεφτείτε τα εξής tips:
Η λέξη κλειδί που ανοίγει τις πόρτες για μια άριστη συνεργασία είναι η επικοινωνία .Πρέπει δηλαδή να υπάρξει χημεία μεταξύ του ζευγαρίου και του φωτογράφου.Πρέπει να καταφέρει ο φωτογράφος να σας κάνει να νιώσετε άνετα απ΄την πρώτη στιγμή ,να γίνει εκείνο το μαγικό «κλικ»,όπως αυτό που κάνει το κλίστρο της μηχανής για να αποθανατίσει τον τέλειο γάμο σας.
   Ένα άλλο στοιχείο ,που πρέπει να αξιολογείσετε είναι το αισθητικό αποτέλεσμα,αν δηλαδή , η ίδια η δουλειά του φωτογράφου αγγίζει την αισθητική σας και το ύφος ,που θέλετε να προσδώσετε στο γάμο σας.Εξάλλου Η εικόνα μιλάει από μόνη της, για αυτό επισκεφτείτε σχετικές ιστοσελίδες, facebook, καθώς και να κάνετε απαραίτητα ένα ραντεβού από κοντά στο χώρο του φωτογράφου.
   Ένα επίσης βασικό στοιχείο είναι το budget που θέλετε να ξοδέψετε.Έτσι λοιπόν όταν επιλέξετε τον φωτογράφο σας,μη διστάσετε να αναφέρετε το τι ακριβώς θέλετε από εκείνον και να διαμορφώσετε μαζί το οικονομικό πακέτο ,που σας ταιριάζει.
   Τελευταίο tip,να κάνετε μια before φωτογράφιση,δηλαδή πρίν την ημέρα του γάμου , κανονίστε να φωτογραφηθείτε στη θάλασσα,στο κέντρο της Αθήνας ή ακόμα και σε κάποιο ορεινό μέρος,γιατί αυτό αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα,να κάνετε μια πρόβα generale,πριν την μεγάλη μέρα,ώστε να νίωσετε ακόμα πιο οικεία.
   Φυσικά το παραπάνω υλικό,θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα να το χρησιμοποιέσετε για ένα slide show στη δεξίωση,για save the date ή για να σχεδιάσετε κάποιο φωτογραφικό βιβλίο ευχών.
Η νύφη μπορεί παράλληλα να βγάλει κάποιες φωτογραφίες στο studio,όταν έχει κάνει πρόβα για το νυφικό μακιγιάζ, προκειμένου να εξοικιωθεί με το φακό και να διορθώσει τυχόν ατέλειες.
   Ελπίζω να σας βοηθήσαμε με τις συμβουλές μας.
Και μην ξεχνάτε να φορέσετε το καλύτερο σας χαμόγελο και το αποτέλεσμα θα είναι ονειρικό!!!
Φωτεινές συμβουλές από την Εύα Φωτεινού

Σχόλια: 1

  1. Σταυρουλα 22 Νοέ 2017 Reply

    Όλα πολύ σημαντικά.Μετά απο προσωπική εμπειρία θα ήθελα να προσθέσω ότι τα ζευγάρια που έχουν τη διάθεση,ας κάνουν και επόμενης μέρα φωτογράφιση.Υπάρχει πιο χαλαρή ατμόσφαιρα καιωτο αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό.

Αφήστε ένα σχόλιο!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *