Φωτογράφιση Γάμου στη Μάνη * Σπύρος & Χρυσούλα

16 Οκτ 2018

Για αυτό το ζευγάρι δεν θα μπορούσα να σκεφτώ να μην κάνουμε μια διαφορετική φωτογράφιση μετά το γάμο τους. Πρώτον γιατί τους αγαπώ πολύ και δεύτερον γιατί είναι αληθινοί και περνάω πολύ ωραία μαζί τους!!!

Σκέφτηκα λοιπόν να πάμε στην Μάνη που είναι ο τόπος καταγωγής του άντρα μου και ο οποίος έπαιξε καταλυτικό ρόλο σε αυτό το εγχείρημα καθώς ανέλαβε το ρόλο του ξεναγού-σκηνοθέτη.

Ξεκινήσαμε Σάββατο πρωί οδικώς κάνοντας μικρές στάσεις και κάπου το μεσημέρι φτάσαμε στον προορισμό μας. Βγάλαμε φωτογραφίες αρχικά στο χωριό μας στα Παγγιά στην πετρόχτιστη εκκλησία του χωριού, σε μια υπέροχη καμάρα και έξω από ένα παλιό αρχοντικό.

Στη συνέχεια περάσαμε από τον Κούνο και βγάλαμε φωτογραφίες έξω από το παλιό σχολείο και στη συνέχεια κατευθυνθήκαμε στην παραλία του Γερολιμένα.

Δεν θα μπορούσαμε φυσικά  να μην περάσουμε από το όμορφο χωριό της Βάθειας με τους όμορφους πύργους .Αλλά επειδή μας πήρε το βράδυ, είπαμε να συνεχίσουμε την επόμενη μέρα και  κάναμε μια στάση για ένα ποτό στο ιστορικό ξενοδοχείο «Κυρίμαι», όπου βγάλαμε τα τελευταία κλικ της βραδιάς.

Η επόμενη μέρα μας βρήκε πάλι στο χωρίο της Βάθειας όπου εκεί ανεβήκαμε πάνω στους εγκαταλελειμμένους πύργους.

Και στη συνέχεια πήγαμε σε μια πανέμορφη παραλία ,στο Αλμυρό με τα υπέροχα βότσαλα και την γραφική σπηλιά.

Τελειώσαμε την φωτογραφική μας εξόρμηση στο μοναστήρι της Παναγιάς της Φανερωμένης και μετά από αυτό το δημιουργικό Σαββατοκύριακο πήραμε το δρόμο της επιστροφής.

Περάσαμε υπέροχα και σίγουρα θα ξαναπάμε άμεσα φίλοι μου!!!

Φωτογράφιση και Σύνταξη Κειμένου : Φωτεινού Εύα

Αφήστε ένα σχόλιο!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *