Όλα ξεκίνησαν από τον όμορφο Πόρο…

06 Σεπ 2018

Ο Σπύρος  μας ,ο γαμπρός έχει καταγωγή από αυτό το υπέροχο νησί και η Χρυσούλα, η νύφη  μας από τον Γαλατά ένα γραφικό χωριουδάκι απέναντι από τον Πόρο. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να κάνουμε τη φωτογράφιση πριν το γάμο τους για τη δημιουργία ενός βιβλίου ευχών  στον τόπο του «εγκλήματος» .Εκεί από όπου ξεκίνησαν όλα και τώρα μετά από πολλά χρόνια γνωριμίας και επτά χρόνια σχέσης είναι έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της Εκκλησίας.

Αρχίσαμε τη φωτογράφιση μας  νωρίς την Κυριακή στην παραλία στο Ασκέλι για να υπάρχει σωστός φωτισμός ,συνεχίσαμε τη βόλτα μας κατά μήκος της παραλίας μέχρι που φτάσαμε έξω από ένα γραφικό εκκλησάκι. Στη συνέχεια πήγαμε στο λιμάνι του Πόρου ,όπου δέσποζαν τα όμορφα ιστιοφόρα και τα εντυπωσιακά σκάφη, κάναμε μια στάση σε μια παιδική χαρά για να παίξουμε σαν μικρά παιδιά και τελειώσαμε μετά από αρκετές ώρες τη φωτογράφιση στα γραφικά στενά του όμορφου αυτού νησιού ,που όποιος δεν το έχει επισκεφτεί πρέπει επειγόντως να το κάνει.

Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία για το ζευγάρι αλλά και για εμάς και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για τη ζεστή φιλοξενία και την αγάπη που μας έδειξαν για ακόμα μια φορά.

Αφιερωμένο στους φίλους μου Σπύρο και Χρυσούλα…

Φωτογράφιση και Σύνταξη κειμένου: Εύα Φωτεινού

Αφήστε ένα σχόλιο!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *