Πώς να οργανώσετε ένα τέλειο bachelor party??

20 Ιούν 2018

Πολλά ακούγονται για τα περιβόητα bachelors party,άλλοτε ευτράπελα και άλλοτε σοκαριστικά. Το σημαντικό είναι να μείνουν αξέχαστα για τον γαμπρό και τη νύφη, γιατί όπως και να το κάνουμε μια φορά παντρεύεται κανείς…Εδώ μπορείτε να μου πείτε όχι πάντα ,μπορεί και δυο και τρείς και χίλιες δεκατρείς αν είναι με πολιτικό γάμο. Ας μην τον εξετάσουμε αυτόν τον παράγοντα και ας πάμε στο προκείμενο.

Ποιοι είναι υπεύθυνοι για την οργάνωση ενός bachelor party?

Το έθιμο λέει πως οι κουμπάροι είναι εκείνοι που αναλαμβάνουν το κομμάτι της οργάνωσης. Πολλές φορές όμως μπορεί να είναι και οι καλύτεροι φίλοι του γαμπρού ή της νύφης ή ακόμα και τα αδέρφια τους. Έχω ακούσει βέβαια και περιπτώσεις που η νύφη ή ο γαμπρός είναι σούπερ οργανωτικοί άνθρωποι και θέλουν να έχουν την υψηλή επίβλεψη της οργάνωσης του bachelor ή  bachelorette όπως λέγεται για τις γυναίκες .Κάτι τέτοιο δεν με βρίσκει ιδιαίτερα  σύμφωνη προσωπικά καθώς θεωρώ πως το στοιχείο της έκπληξης είναι πολύ σημαντικό.

 

Ποιοι κανόνες πρέπει να τηρηθούν?

Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψιν σας για να πετύχει το bachelor και να τους μείνει αξέχαστο. Το πρώτο είναι να αξιολογήσετε τι θα άρεσε στο γαμπρό ή στη νύφη να κάνετε. Για παράδειγμα το να κανονίσετε να πάτε για σπα οι φίλοι του γαμπρού ενώ εκείνος θα προτιμούσε να πάτε ένα σαββατοκύριακο να ξεσαλώσετε στη Μύκονο και να πίνετε μοχίτο, νομίζω ότι είναι κάτι που πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά.

Ένα άλλο στοιχείο για να βγάλετε μια άκρη για το τι ακριβώς θα κάνετε για την ξεχωριστή αυτή μέρα είναι να μη συμμετέχουν πολλά άτομα στο μέρος της διοργάνωσης γιατί ώς γνωστόν όπου λαλούν πολλοί κοκόρια αργεί να ξημερώσει. Έτσι και εσείς λοιπόν πρέπει να οργανώσετε το πρόγραμμα εκείνης της μέρας με ένα το πολύ δύο άτομα ακόμα και απλά να ενημερώσετε και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες για  το πρόγραμμα και τις εκπλήξεις που θα κάνετε. Μπορείτε να φτιάξετε μια ομάδα στο viber και να στέλνετε ιδέες για μπουζούκια, μεζεδοπωλεία, σπα ,ξενοδοχεία, εισιτήρια και δρομολόγια ,στριπτιτζάδικα, εκτυπώσεις σε μπλουζάκια, καπελάκια ,κονκάρδες αυτοκόλλητα ή ότι άλλο σκεφτείτε. Προσοχή όμως να μην εντάξετε κατά λάθος τον γαμπρό ή τη νύφη στη λίστα αυτή και αποκαλυφθούν όλα τα σχέδια σας.

Όσον αφορά όμως το οικονομικό εκεί θα πρέπει να συμμετέχουν όλοι και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσετε τον γαμπρό ή τη νύφη να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ.

Και ο τελευταίος κανόνας και ο πιο σημαντικός είναι να έχετε πολύ καλή διάθεση, να χορέψετε, να γελάσετε και να πιείτε χωρίς υπερβολές ,να βγάλετε πάρα πολλές φωτογραφίες και σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστο το bachelor party ότι και αν αποφασίσετε να κάνετε.

 

Υ.Γ. Μια φορά το χρόνο την ίδια μέρα δικαιούστε να κάνετε μια επανάληψη του party με τους φίλους σας ή τις φίλες σας. Για τον άνδρα μου βέβαια δεν θα ισχύσει κάτι τέτοιο εννοείται…

Σύνταξη και Επιμέλεια κειμένου:

Εύα Φωτεινού

Αφήστε ένα σχόλιο!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *