Μια Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων!!!

18 Ιούν 2018

Πώς να μην σου θυμίσει παραμύθι αυτή η βάπτιση?

Ένα κτήμα ονειρεμένο ,το κτήμα 48 στη λεωφόρο Αθηνών Σουνίου στην Ανάβυσσο με  ένα εκκλησάκι μέσα σαν ζωγραφιά και μια διακόσμηση με θέμα την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων. Σε αυτή τη βάπτιση συμμετείχα συναισθηματικά και πρακτικά καθώς οι γονείς του μωρού είναι φίλοι μου και με εμπιστεύτηκαν να τους οργανώσω τη διακόσμηση και οι νονοί της Αλίκης ήταν η αδερφή μου και ο γαμπρός μου. Φωτογράφοι ποιοι άλλοι? Οι καλύτεροι ,οι γονείς μου και η συνεργάτης μας, η Δέσποινα. Οπότε  δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να είμαι αντικειμενική, αλλά θα προσπαθήσω.

Φτάσαμε εκεί αρκετά νωρίς το πρωί για να μην βρούμε κίνηση στη δρόμο και για να έχουμε  το χρόνο για να δημιουργήσουμε ένα σκηνικό παραμυθένιο για την βάπτιση του πιο όμορφου μωρού, της Αλίκης μας. Και νομίζω ότι το φέραμε εις πέρας επιτυχώς.

Ευτυχώς είχαμε σύμμαχο και τον ήλιο καθώς τις τελευταίες τρείς μέρες είχε κακοκαιρία και ένα μικρό άγχος το είχα δεν σας κρύβω. Όμως όλα πήγαν κατ’ ευχήν και ούτε σύννεφο δεν φάνηκε. Σιγά σιγά άρχισαν να έρχονται οι συγγενείς και οι καλεσμένοι για να απολαύσουν ένα τοπίο μαγικό, με θέα τη θάλασσα και ένα μυστήριο γαλήνιο. Φανταστείτε πόσο ήρεμος και καλός ήταν ο ιερέας που η μικρή μας δεν έκλαψε καθόλου στην κολυμπήθρα ,παρά μόνο όταν την έβγαλε ο παπάς ,γιατί ήθελε και άλλο μπανάκι.

Ακολούθησε μια ξεχωριστή δεξίωση με ένα καταπληκτικό catering αυτό του Μπεγνή ,το οποίο δεν μπορεί να σε διαψεύσει ποτέ. Ο dj έπαιζε lounge μουσική και ο κόσμος απολάμβανε το φαγητό του δίπλα στην πισίνα.

 

Στη συνέχεια κατεβήκαμε στη θάλασσα μέσα από το κτήμα για να βγάλουμε φωτογραφίες με τη νεοφώτιστη Αλίκη…

Νομίζω ότι η βάπτιση αυτή έκλεψε τις εντυπώσεις…Και όχι άδικα…

Επιμέλεια κειμένου: Εύα Φωτεινού

Αφήστε ένα σχόλιο!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *