Φωτογράφιση στη Χαλκίδα

23 Μαΐ 2018

  Δύο μέρες μετά το γάμο του Αργύρη και της Γεωργίας ,αποφασίσαμε να κάνουμε το next day τους στη Χαλκίδα ,από όπου έχει καταγωγή η νύφη μας και είχε μια ξεχωριστή σημασία για εκείνη το μέρος. Ακολουθήσαμε μια μεγάλη διαδρομή και ξεκινήσαμε τη φωτογράφιση μας, από που αλλού, από τη γέφυρα της Χαλκίδας.

Στη συνέχεια βρήκαμε μια ωραία μαρίνα με ιστιοφόρα και κάναμε μια μικρή στάση εκεί για να πάμε έπειτα στον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό των τρένων ,όπου υπήρχαν υπέροχα τοπία για φωτογράφιση καθώς οι τοίχοι ήταν πέτρινοι και ο σταθμός ήταν δίπλα στη θάλασσα. Εκεί σταθήκαμε ιδιαίτερα τυχεροί καθώς πετύχαμε έναν κύριο όπου μας άφησε να μπούμε στη βάρκα του και να βγάλουμε κάποιες ξεχωριστές πόζες.

Βγάλαμε στη συνέχεια κάποιες φωτογραφίες πάνω από τη γέφυρα της Χαλκίδας και σε ένα παραθαλάσσιο καφέ το Mostar, για να κάνουμε και ένα μικρό διάλλειμα και χωρίς να χάσουμε πολύ χρόνο κατευθυνθήκαμε για το κάστρο ,από όπου μπορεί κανείς να δει την πόλη της Χαλκίδας από ψηλά.

Έπειτα πήγαμε στην παραλία στον Ιππόκαμπο για να καταφέρουμε να πετύχουμε και τη δύση του ηλίου. Πραγματικά το τοπίο ήταν μαγικό. Το ζευγάρι χαλάρωσε ,ήπιε το παγωμένο καφεδάκι του, απόλαυσε την όμορφη θέα και έπαιξε στην παραλία ακούγοντας τον ήχο από τα κύματα.

Όταν πια νύχτωσε για τα καλά αποφασίσαμε να πάμε να κάνουμε τις τελευταίες μας πόζες σε ένα μέρος που είχε ιδιαίτερη συναισθηματική σημασία για τη Γεωργία ,κάτω από το λεγόμενο κόκκινο σπίτι, όπου χρησιμοποιήσαμε μόνο τον φυσικό φωτισμό από τα φώτα της προβλήτας δίπλα στη θάλασσα, χωρίς φλάς και νομίζω καταφέραμε να βγάλουμε ένα ονειρικό αποτέλεσμα.

Στο σημείο αυτό ήθελα να σας πω ,πως σε αυτή την φωτογραφική εκδρομή πέρασα τέλεια γιατί είχα μαζί μου ένα ζευγάρι πολύ επικοινωνιακό με πάρα πολύ χιούμορ και τρέλα. Βγάλαμε παράλληλα και μερικά mini χιουμοριστικά βιντεάκια ,τα οποία θα μπουν στο τέλος της ταινίας που τους ετοιμάζω σαν backstage…

Αργύρη και Γεωργία σας ευχαριστώ για τις ώρες αυτές που περάσαμε μαζί και για το ωραίο αποτέλεσμα που καταφέραμε να βγάλουμε ,που πραγματικά δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα να επιλέξω φωτογραφικό υλικό.

Με αγάπη ,

Εύα Φωτεινού

Αφήστε ένα σχόλιο!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *